Fotbal pentru copii la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Nici nu a trecut iarna, ca „sportul rege” incepe sa-si reintre in drepturi la Brasov, odata cu deschiderea evenimentului Brasov Indoor Cup, editia a 4-a. Avem de-a face nu cu o competitie oarecare, ci cu cel mai important turneu de minifotbal in sala pentru copii din Romania, la al carui debut sunt prezente 136 de echipe din 5 tari, printre care Serbia, Ucraina  si Republica Moldova. Ca de fiecare data, rolul de organizator ii revine clubului ACS Tampa Brasov, care la editia de fata este sprijinit de Primaria Brasov, ASC Corona 2010, Directia de Sport si Tineret a Municipiului Brasov, Diesse Sport precum si Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Brasov.

Brasov Indoor Cup, editia a 4-a

La Brasov Indoor Cup se va juca fotbal pe 5 categorii de varsta. Competitia incepe pentru grupele copiilor nascuti in anii 2002 si 2004 (15-17 februarie), iar la sfarsitul saptamanii viitoare (22-24 februarie) le va veni randul sa intre la joc echipelor de la 2003, 2004 si 2006. Toate intalnirile de la Brasov Indoor Cup se vor desfasura in sali de sport din municipiul Brasov si imprejurimi (Tarlungeni).

Echipe cu traditie joaca la Brasov si Tarlungeni

Castigatorii vor fi primi cupe, medalii, diplome si premii in material sportiv. In plus, fiecare echipa va primi o diploma de participare. Printre competitoare se afla reprezentante ale unor grupari fotbalistice etalon ca Dinamo Bucuresti, Petrolul Ploiesti, FC Vaslui sau Viitorul Constanta - Academia Gheorghe Hagi, din Romania, respectiv Vojvodina Novi Sad, Karpaty Lvov sau Olimpia Balti, din Europa.

Viitorul fotbalului - la copii si juniori 

Ciprian Jurubescu (presedinte ACS Tampa Brasov): „E un sentiment de bucurie sa vezi ca si turneul de iarna de la Brasov se impune pe harta Europei. Dar, in acelasi timp, ne obliga si mai mult. In acest an avem un numar record de echipe, vreau sa le urez tuturor participantilor mult succes si cel mai bun sa invinga. Pentru viitor, baza fotbalului din Romania e data de aceste categorii de varsta, unde sunt multiple talente, de care trebuie sa avem grija mai departe”.