Fotbal, Targu Mures: Cupa E.ON Kinder si-a desemnat castigatorii

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Peste 400 de meciuri de fotbal s-au disputat la Targu Mures, in perioada 1-10 septembrie, la Cupa E.ON Kinder 2015. Turneul a reunit 113 echipe din Romania, care le-au oferit celor prezenti in tribune un adevarat spectacol fotbalistic.

Devenit unul dintre turneele de referinta din Romania, editia a 9-a a Cupei E.ON Kinder a adunat la start peste 1.700 de copii, de la 56 de cluburi din judetele Prahova, Ilfov, Sibiu, Constanta, Galati, Mures, Cluj, Valcea, Maramures, Bihor, Harghita, Brasov, Iasi, Vaslui, Vrancea, Bistrita-Nasaud, Bacau, Gorj, Covasna, Calarasi, Suceava si municipiul Bucuresti.

„Parintii trebuie aplaudati pentru ca ii susţin pe copii in drumul catre performanta. Si Federatia sprijina fotbalul pentru copii, exista mai multe proiecte, intre care si cel de infiintare a Academiilor de Fotbal. Multumim tuturor pentru acest turneu si felicitari echipelor castigatoare”, a declarat Hajnal Iuliu, reprezentantul Federatiei Romane de Fotbal la turneul de la Tg. Mures.

Competitia s-a desfasurat in 2 serii, prima pentru categoriile de copii nascuti in 2002, 2004, 2006, 2008 si seria a doua pentru categoriile de copii nascuti in 2001, 2003, 2005 si 2007.

Academia Gheorghe Hagi, Petrolul Ploiesti si CFR Cluj-Napoca sunt echipele castigatoare ale seriei a doua, alte patru Cupe E.ON Kinder 2015 fiind adjudecate de formatiile Interstar Sibiu, Luceafarul Cluj, Juniorul Suceava si Academia de Fotbal Voluntari.

24 de trofee, 24 de premii speciale, 480 de medalii si 1.700 de diplome reprezinta bilantul premiilor si trofeelor oferite de E.ON Romania si ACS Kinder Targu Mures.

Informatii complete despre evenimentul sportiv de la Targu Mures sunt postate pe site-ul oficial E.ON Kinder.