Se apropie momentul reunirii echipelor de fotbal brasovene

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Mai este putin timp pana cand echipele de fotbal brasovene se vor reuni, in vederea startului pregatirii de vara. Momentul este unic, pentru ca Brasovul nu a mai avut pana acum doua echipe in prima liga de fotbal, iar acest lucru are incarcatura lui, pe care iubitorii fotbalului brasovean o simt.

 

La Corona persista incertitudinea

Chiar daca echipa Corona a reusit o promovare de senzatie in elita fotbalului romanesc, acest lucru nu ii prea ajuta pe jucatori. Oficialii echipei brasovene realizeaza abia acum care este diferenta dintre prima si a doua liga, care vor fi pretentiile si obligatiile evolutiei la un asemenea nivel. Corona avusese fixat termenul reunirii lotului chiar astazi, insa conducerea tehnica a amanat momentul pana luni, 17 iunie, cand jucatorii au fost chemati la stadionul Carpati (ora 11:00). Acest lucru prinde bine si jucatorilor, pentru ca, oricum, nu au primit inca restantele salariale si primele promise pentru promovare. Cat priveste achitarea obligatiilor financiare de catre club, acest lucru ramane, deocamdata, in suspans, la fel si eventualul loc de cantonament, dar si realizarea unor transferuri, absolut necesare pentru o evolutie in Liga I.

 

FC Brasov si-a fixat calendarul meciurilor amicale

„Stegarii” se vor reuni luni, 17 iunie, la Stadionul Tineretului, dupa care vor continua pregatirile la baza proprie. Apoi, in perioada 27 iunie-8 iulie, FC Brasov va participa la un cantonament in Slovenia, la Maribor. Au fost perfectate si  patru meciuri amicale: cu Volyn Lutsk (locul 13 in Ucraina) – 29 iunie, cu Zelezniciar Sarajevo (campioana Bosniei si Hertegovinei) – 1 iulie, cu FC Rostov (locul 13 in Rusia) – 3 iulie, cu Arsenal Kiev (locul 8 in Ucraina) – 6 iulie. Pe 8 iulie, „stegarii” vor reveni acasa, unde vor continua pregatirea, pana la startul noii editii de campionat (20 iulie).