Arte martiale, Bucuresti: Performanta la Budo Gym Club

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Prima jumatate de an a adus clubului Budo Gym Bucuresti o bine meritata recunoastere a performantei. Atat echipa de conducere Budo Gym Club, cat si sportivii antrenati de aceasta au adus in ultimele sase luni numeroase premii si distinctii care valideza pozitia de top in randul cluburilor sportive de karate din tara.

Sensei GruiaDocan (6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin) a primit certificatul oficial emis de organizatia internationala All Japan Kyokushin Union, devenind astfel, unul din cei cinci instructori din Romania recunoscuti oficial de una dintre cele mai importante organizatii de profil din lume.

Certificatul, semnat de insusi Presedintele All Japan Kyokushin Union, Yoshikazu Koi, valideaza pe plan international „insusirea artei, tehnicilor si spiritului de Kyokushin – Karate” de catre Sensei Gruia Docan, si autorizeaza activitatea clubului Budo Gym in raport cu standardele All Japan Kyokushin Union.

Senpai Damian Deheleanu si Senpai Daniel Pantiru au absolvit la sfarsitul lunii trecute Scoala Nationala de Antrenori, castigand competenta de antrenori in Arte Martiale de Contact - Kyokushin Karate. Dupa doi ani de pregatire intensa, cei doi Senpai ai Clubului Budo Gym au promovat cu succes examenele scrise si practice la materii precum: Teoria Antrenamentului Sportiv, Pedagogia Sportului, Anatomie, Fiziologie, Biomecanica, Ergofiziologie, Masajul sportiv - Recuperare - Refacere, Psihologia Sportului, Legislatia Sportului, Cunoasterea, Prevenirea si Combaterea Doppingului, Ergo-fiziologie sau Marketing Sportiv. Printre profesorii celor doi Senpai s-au aflat si respectatii Prof. Dr. Dorel Tocitu (Biochmie) si Prof.Univ. Dr. Pierre de Hillerin (Biomecanica).

Nivelul de performanta atins de instructorii Budo Gym Club s-a reflectat si in rezultatele sportivilor antrenati de acestia. Astfel, de la inceputul anului si pana in prezent, Clubul Budo Gym se poate mandri cu un titlu de campion european la Campionatul European de Karate Kyokushin din Germania, dar si cu alte premii, precum: 2 medalii de aur la gala de kickboxing „Golden League”, 4 titluri de campion national, 2 titluri de vicecampion national si 3 medalii de bronz la Campionatul National de Karate Kyokushin. (comunicat si foto: Streetwise Communications)