Asa a fost la Night Cross Challenge

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Alergare nocturna, un peisaj frumos, prieteni, iubitori de natura, muzica, premii si buna dispozitie - cam asta a insemnat anul acesta Night Cross Challenge.

Vineri, 8 iulie 2016, iubitorii de miscare au iesit la alergat in Muzeului in aer liber din Dumbrava Sibiului in cadrul evenimentului Night Cross Challenge. Aproximativ 300 de concurenti s-au aliniat la startul din zona scenei de pe lac si la ora 22 au pornit in alergare pe traseul marginit de morile de vant si casele traditionale ale muzeului.

Cel mai bun alergator al competitiei, cel care a primit premiul cel mare de 100 euro si titlul de Best Runner 2016 a fost mediesanul Claudiu Calborean. Obtinand timpul de 35 minute si 59 secunde, la traseul de 10 kilometri al grupei de avansati, Claudiu si-a mentinut titlul de la editia precedenta a competitiei si s-a declarat incantat si in acest an de traseul pus la cale de organizatori.

Castigatorii de la fiecare categorie de concurs au fost premiati cu diplome, medalii, trofee si premii din partea Aria Sport si Inov8. Premiile au fost inmanate de catre atleta Daniela Cirlan, reprezentanta Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio, la proba de maraton si de catre Vlad Vasiu, presedintele Comisiei de Sport si Cultura din cadrul Consiliului Judetean Sibiu.

Night Cross Challenge s-a desfasurat sub sloganul „Protejati Padurile Romaniei” si se doreste astfel tragerea unui semnal de alarma asupra necesitatii protejarii mediului inconjurator, pentru un viitor mai bun pentru noi si pentru generatiile care vor urma. (foto: Andrei Piloiu)