Badminton: Medalii pentru Romania la Internationalele Greciei

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Romania a fost reprezentata la Campionatele Internationale de Badminton ale Greciei (Hellas International - intr-o denumire, haideti sa-i spunem mai... internationala) de 8 sportivi: Maria Dutu, Ioana Grecea, Luiza Milu, Madalina Ilie, Collins Valentine Filimon, Daniel Popescu, Catalin Ionascu, Matei Droanca. Acest turneu face parte din circuitul mondial si a avut loc in localitatea Sidirokastro (principala legatura dintre Grecia si Europa de Est si Nord, in regiunea Centrala Macedonia, a doua ca numar de locuitori dupa Attica, in nordul Greciei), in zilele de 4-7 mai.

Luiza Milu si Madalina Ilie (Clubul Sportiv Sportul Studentesc Bucuresti) au castugat medalia de argint la dublu feminin, dupa finala pierduta in fata principalelor favorite ale intrecerii, Ekaterina Kut si Daria Serebriakova din Rusia.

Alte doua medalii de bronz au mai aparut in dreptul Romaniei: Ioana Grecea (Clubul Sportiv Sportul Studentesc Bucuresti) si Maria Dutu (CSS 6 Bucuresti) la dublu, respectiv Ioana Grecea - proba de simplu.