Baschet la Bucuresti: Romanian Corporate Sports - campionat pentru companii

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Incepand cu anul 2012, companiile si organizatiile din Romania se pot inscrie in cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe, Romanian Corporate Sports, initiat si dezvoltat de catre MPG. Aceste campionate vor fi organizate in doua editii, de primavara (februarie-iulie) si de toamna (septembrie-noiembrie), participantii avand posibilitatea de a alege intre baschet, tenis de masa, darts, biliard, bowling, fotbal, tenis de camp si golf.

Inca de la prima editie din acest an, vor fi angrenate peste 100 de companii, fiecare inscrisa la cel putin unul dintre sporturile enumerate anterior.

Primul fluier de start s-a auzit pe 29 februarie, in cadrul campionatului de baschet, care a adus la centrul terenului opt echipe. Citibank, Rentrop & Straton, Generali Asigurari, CMS Cameron McKenna, DPD Romania, Interbrands M&D, Farmexim si Xerox Romania au disputat primele patru partide pe „Arena de Baschet” (in Complexul Sportiv Lia Manoliu), cea mai moderna sala din tara, dedicata exclusiv acestui sport si utilata la cele mai inalte standarde. Conducerea Federatiei Romane de Baschet a agreat incheierea unui parteneriat cu MPG, compania organizatoare, in vederea implementarii sistemului Romanian Corporate Sports pentru aceasta disciplina sportiva.

Mai multe detalii despre aceste campionate si despre modalitatile de inscriere puteti gasi pe www.corporatesports.ro.