Baschet, Sibiu: CSU si Decathlon si-au premiat suporterii

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Baschetbalistii formatiei CSU Atlassib Sibiu s-au intalnit cu zeci de suporteri, in incinta magazinului Decathlon din Sibiu Shopping City, la o sesiune de autografe. Toti fanii prezenti la eveniment si-au facut fotografii cu jucatorii preferati, au luat autografe si au putut participa la o tombola. Sapte dintre ei au fost desemnati castigatori.

Catalin Hodis a castigat o minge de baschet cu autografele tuturor jucatorilor CSU Atlassib Sibiu si a fost nevoit, pentru a intra in posesia mingii, sa o ridice de la unul dintre cei mai inalti baschetbalisti ai Sibiului, Boris Lalovic. Diana Stanese, fan declarat al echipei „galben-albastre” a intrat in posesia unui abonament la toate meciurile de pe teren propriu ale echipei sibiene si alti cinci suporteri au plecat acasa cu cate două bilete la la prima partida pe care sibienii o joaca in Cupa Romaniei, marti, de la ora 19,  la Sala Transilvania, impotriva BC Mures Targu Mures.

„Ne bucuram sa avem ca parteneri ca cei de la Decathlon, pentru al doilea an consecutiv, si le multumim ca ne-au invitat la ei acasa. Ne face placere, de fiecare data, sa ne aflam in mijlocul suporterilor echipei noastre, atat la meciuri cat si la astfel de evenimente, si ii felicitam pe castigatorii celor sapte premii. Va asteptam, in numar cat mai mare, si in sezonul acesta, la sala”, a declarat Horatiu Floca, co-presedinte al Sectiei de Baschet a CSU Sibiu.

Returul partidei din Cupa se disputa sambata, 26 septembrie,  la Targu Mures.