Brasoveanul Gicu Sfintes pregateste concursurile sezonului de toamna la culturism

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Dupa o vacanta lunga, culturismul se pregateste sa intre din nou in arena, pentru concursurile internationale ale sezonului de toamna – iarna. Programul competitional IFBB este foarte incarcat, iar sportivii si antrenorii lor au inceput pregatirile. Este si cazul brasoveanului Gicu Sfintes, care reprezinta acum Federatia de Culturism si Fitness din Republica Moldova, al carui secretar general este.

Prima competitie majora a culturismului mondial este Campionatul Mondial de Bodybuilding, femei si Fitness, femei si barbati, care se va desfasura  la Kiev, in Ucraina, intre 13 – 16 septembrie. „La aceasta competitie am ales un lot tanar, format din zece fete, intre 19-22 ani, care sa reprezinte federatia noastra. Nu avem pretentii la medalii, dar speram sa intram intre primele 15 natiuni, la fiecare categorie la care vom concura. Am intinerit lotul si vom merge cu acesti sportivi la toate competitiile care vor avea loc pana la finalul acestui an”, a declarat Gicu Sfintes.

Pe agenda culturismului mondial urmeaza dupa Ucraina, competitii la Madrid (Spania), Ulan Bator (Mongolia), Marrakech (Maroc) si St. Poelten (Austria).