Ciclism: InterTeam Cluj, pe podium la Moneasa MTB Maraton 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Supranumita „perla muntilor apuseni”, statiunea Moneasa a gazduit sambata, 29 iunie 2013, a doua editie a Maratonului Moneasa la mountain bike.

Organizatorii au pus la dispozitia concurentilor doua trasee, in functie de pregatirea fizica a fiecaruia: traseul Hobby, de 30 kilometri, respectiv traseul Maraton, de 63 de kilometri, ambele presarate cu urcari abrupte si privelisti superbe.

La start s-au aliniat peste 400 de concurenti, intre care si membrii echipei InterTeam din Cluj, care au avut reprezentanti la mai multe categorii: Elisei Miron a concurat pe traseul de 65 kilometri, la categoria elite. Acelasi traseu l-a ales si Andreica Nicolae, dar acesta s-a duelat la categoria masculin 30-39 de ani, in timp ce Fogarassy Botond a participat la distanta scurta la categoria 28-29 de ani. Nu au lipsit nici reprezentantii la categoria hobby masculin 14-17 ani, unde au participat mezinii echipei, Ciobanu Andrei si Pacurar Vlad, iar la categoria fete Dezso Melinda a concurat in culorile echipei InterTeam.

La proba de maraton, la categoria elite lupta a fost stransa intre Elisei Miron, Logigan Lucian si spaniolul Lopez Solano Miguel, care a dominat prima parte a cursei, dar a abandonat lupta din motive tehnice. Pe locul intai s-a clasat Elisei Miron, urmat de Logigan Lucian, iar podiumul a fost completat de Popovici Georgian.

Tot pe podium s-a clasat si Nicolae Andreica, acesta obtinand locul 3 la categoria Maraton 65 km masculin, iar Fogarassy Botond a terminat proba de Hobby pe locul 10 la categoria sa de varsta.

Dezso Melinda a obtinut locul 5 la Hobby feminin, la aceasta categorie fiind premiate primele 5 concurente. La categoria Hobby 14-17 ani, Pacurar Vlad s-a clasat pe locul 6, iar Ciobanu Andrei pe locul 11. (comunicat: InterTeam Cluj, foto: Racing Bike Pro Arad)