Ciclism: InterTeam Cluj, pe podium la Probikers Bike Marathon 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Sambata, 20 aprilie 2013, membrii echipei InterTeam Cluj au participat la primul lor maraton din anul acesta, Probikers Bike Marathon– editia II, pe dealurile limitrofe orasului Oradea. Competitia s-a desfasurat pe vreme frumoasa, oferind concurentilor posibilitatea de a alege intre doua trasee, de 36,8 respectiv 73,6 km (2 ture), cu o diferenta de nivel de 572 m/tur.

Elisei Miron a dominat intreaga cursa si a reusit sa se impuna in al doilea tur, terminand primul traseul de 73,6 km, in 2 ore si 44 de minute, pe o bicicleta Stevens Sonora 29er, acesta fiind primul concurs la care participa cu noua bicicleta.

Boldi Dan a terminat maratonul pe locul 6 la general, urcand pe podium pe locul 3 la categoria 19-29 ani.

La categoria Race Masculin, Vlad Sabau a obtinut locul 1 la categoria lui de varsta, fiind pe locul 3 la general, cu doar 40 de secunde in spatele catigatorului. Si pentru el a fost prima cursa pe noua bicicleta, Cannondale Flash 29, custom paint pink, ca simbol de lupta impotriva cancerului de san. La aceeasi categorie, Kuppan Attila Istvan a ocupat locul 6 si Kerekes Endre-Tibor locul 12, iar la categoria de varsta 30-39 ani, Istvan Etele Demeter a ratat cu putin podiumul si a terminat pe locul 4.

Seliceanu Marcel a obtinut locul 18 la Race Masculin general, urcand pe locul 2 al podiumului la categoria juniori, iar la aceeasi categorie Stupariu Teodor a ocupat locul 9 si Ciobanu Andrei locul 13, la doar 13 ani.

La fete 19-29 ani, Deszo Melinda a terminat cursa Race pe locul 3, iar Hilbert Suzanne pe locul 4.

Urmatorul concurs la care echipa InterTeam va fi prezenta este Maratonul Fagetului din Cluj Napoca, organizat in data de 28 aprilie de catre Cluburile Clujul Pedaleaza si Interteam. Mai multe detalii despre aceasta competitie puteti gasi pe www.maratonfaget.ro. (text si foto: InterTeam Cluj)