Ciclism: InterTeam Cluj, prezent la concursuri in Romania si Ungaria

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Weekendul 6-7 iulie 2013 a fost plin de evenimente pe doua roti, la care Clubul Sportiv InterTeam a fost reprezentat cu succes.

Astfel, sambata, o parte din sportivii clubului au concurat in statiunea Izvoare, la MTB Maraton Baia Mare, in partea de sud-vest a muntilor Gutai, inconjurati de un peisaj montan pitoresc. Evenimentul s-a aflat la a 7-a editie si a fost unul de succes, mai ales ca si vremea a tinut cu concurentii.

Pe podium au urcat si trei sportivi InterTeam: Dan Crisan, locul 1 la categoria 14-17 ani (30 km), Dezso Melinda, locul 2 la categoria 18-29 ani (30 km), Vlad Sabau, locul 3 la categoria 18-29 ani (50 km) si Ciobanu Andrei, care a ocupat locul 4 la categoria 14-18 ani (30 km), o performanta avand in vedere ca are doar 12 ani.

 

Duminica, 7 iulie, Clubul Sportiv InterTeam a fost prezent la trei evenimente: Duna Maraton, in Visegarad - Ungaria, unde a fost reprezentat de Istvan Etele Demeter si de Kupan Attila, Surmont MTB Challenge la Azuga, unde Elisei Miron a participat la traseul lung de maraton si, nu in ultimul rand, Micul Biciclist, unde a fost prezent Andrei Ciobanu, care a participat si la Maratonul din Baia Mare cu o zi inainte.

Daca la Cluj si in Ungaria vremea a fost frumoasa, la Azuga concurentii au avut parte de furtuna, atat in ziua concursului cat si cu o seara inainte, astfel incat pe langa privelistea superba au avut parte si de mult noroi pe traseu. Concurenta a fost puternica la traseul lung, unde Elisei Miron s-a intrecut cu Lucian Logigan, Rosioru Daniel, Tudor Oprea si Kelemen Arpad, obtinand locul 3 la categoria Elite. Podiumul a fost completat de Logigan, pe locul 1, urmat de Kelemen Arpad. (comunicat si foto: InterTeam Cluj Napoca)