Ciclism MTB XCO: Campionii vin la Red Bull MoonTimeBike

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cei mai buni 150 de rideri din Romania se intrec sambata, 19 octombrie 2013, in mijlocul Bucurestiului, la singurul concurs de MTB XCO nocturn din tara, ajuns la a doua desfasurare.

Red Bull MoonTimeBike are loc in Parcul Tineretului, incepand cu ora 18:00, pe un traseu de 5 km parcurs de 7 ori, presarat cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris sau scari.

Fiind vorba de un traseu dificil, NoMad Multisport, clubul sportiv organizator, a ales pentru acest eveniment doar concurenti cu experienta, clasati in primii 15% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane. Printre acestia, la start se vor afla castigatorul de anul trecut, Marius Petrache, actualul campion national la maraton MTB, Kelemen Arpad, reprezentantul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Atena, Tudor Oprea, Zsuzsa Gyurka, campioana balcanica si de 17 ori campioana nationala si Lucian Logigan, castigatorul de anul acesta de la „Prima Evadare”.

Din zona ciclismului de sosea si-au anuntat participarea Marian Frunzeanu si Alex Ciocan. La start se va mai afla si Eduard Grosu, campion national la ciclocros si cel care a reprezentat de curand Romania la Campionatele Mondiale.

„Intrarea este libera, iar spectatorii isi pot incuraja concurentii preferati nu numai in zona de start si finis (Parcul Tineretului – intrarea dintre Gheorghe Sincai), ci si pe traseu, unde vor exista mai multe zone amenajate.

Fotografii amatori sau profesionisti sunt si ei invitati pentru ca cele mai apreciate fotografii vor fi premiate cu accesorii Think Tank Photo, intr-un concurs foto cu si despre MTB XCO si multa actiune.

La final, concurentii si sustinatorii lor pot revedea cateva dintre experientele concursului intr-un film personalizat obtinut datorita tehnologiei puse la dispozitie de catre iRewind. Secventele inregistrate la punctele de control cu trecerea fiecarui concurent sunt editate automat si distribuite participantilor.”, ne transmit cei de la Red Bull Romania intr-un comunicat. (foto: Red Bull Romania)

 

Cititi si: Ciclism MTB, Bucuresti: Red Bull MoonTimeBike 2013