Ciclism, Oradea: Rezultate frumoase pentru InterTeam, la Cupa Crater

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In data de 11 august 2013, in localitatea Betfia, judetul Bihor, a avut loc a treia editie a Cupei Crater, MTB cross-country, competitie adresata atat sportivilor profesionisti, cat si amatorilor.

Evenimentul a reprezentat a treia etapa din circuitul XCOradea Series, la finalul caruia au fost premiati castigatorii acestui campionat de ciclism montan din Oradea.

Duminica dimineata s-a dat startul iar concurentii au pedalat pe poteci de pamant, unde organizatorii au construit contrapante si dropuri, nu au lipsit insa nici cateva sectiuni bolovanoase.

Elitele au pornit cu un avans de cateva secunde, fiind urmate de amatori, primii avand de parcurs 6 ture, iar ceilalti doar 3 ture.

Clubul Sportiv InterTeam Cluj Napoca a avut reprezentanti la mai multe categorii, la Elite fiind prezenti Elisei Miron si Marius Petrache, la amatori Nicolae Andreica, in timp ce Andrei Ciobanu, Vlad Pacurar, Dan Crisan si Marcel Seliceanu au concurat la categoriile de varsta de la juniori, iar Suzanne Hilbert s-a duelat cu fetele prezente la competitie.

Rezultatele au fost si de aceasta data pe masura asteptarilor, dupa cum urmeaza:

Vlad Pacurar - locul 1 la categoria Copii 10-14 ani

Andrei Ciobanu - locul 3 la categoria Copii 10-14 ani.

Dan Crisan - locul 3 la categoria Juniori 15-18 ani

Nicolae Andreica - locul 3 la categoria Master 30-39 ani

Suzanne Hilbert - locul 2 la categoria Senioare 19 +

Miron Elisei - locul 5 la categoria Elite

Miron Elisei a obtinut de asemenea locul 1 la XCOradea Series la categoria Elite, dupa cele trei etape.

Dupa cursa de XCO a urmat o competitie de downhill in apropierea traseului de XCO, la care a participat si unul dintre membrii echipei InterTeam, Marius Petrache. Acesta s-a aflat la prima lui competitie de acest gen, cu toate acestea reusind sa obtina al doilea timp in calificari, iar in finala locul 5, in ciuda unei cazaturi. (comunicat CS InterTeam, foto: pagina de Facebook „Velo Sport Oradea”)