Ciclism, Paltinis: Rezultate bune pentru InterTeam, la Triada MTB

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Paltinisul a gazduit, in weekend-ul 20-21 iulie 2013, doua competitii de mountainbike: Campionatele Nationale de Cross-Country, in 20 iulie, si Paltinis XCP, in 21 iulie, ambele competitii formand un clasament cumulat in cadrul celei de-a doua etape a Triadei MTB.

La acest eveniment au participat si membrii echipei InterTeam, la diferite categorii de varsta pentru amatori, cat si la categoria elite. Lupta a fost stransa la toate categoriile, cu toate acestea InterTeam a adus acasa titlul de campioana nationala de MTB la categoria amatori-feminin, prin Dezso Melinda, la aceeasi categorie Hilbert Suzanne terminand cursa pe locul 4.

Tot un loc 4 a obtinut si Dan Crisan, la categoria amatori masculin 14-16 ani, chiar daca a avut un an dificil datorita operatiei de apendicita prin care a trecut in urma cu cateva luni.

La categoria elite, duelul pentru primele locuri s-a dat intre Logigan Lucian, Tudor Oprea, Robert Dobai si Miron Elisei, care a obtinut locul 4. Marius Petrache a pierdut sansa la primele locuri inca din primul tur, datorita unei pene de cauciuc, si s-a vazut nevoit sa abandoneze cursa la a doua pana, in turul 5, cand recuperase deja o parte din locurile pierdute si se afla pe pozitia a cincea. Tot la categoria elite a participat si Vlad Sabau, care a terminat cursa pe locul 8.

 

Duminica, la o zi dupa Campionatele Nationale, a avut loc Paltinis XCP.

La categoria elite, Marius Petrache a urcat pe prima treapta a podiumului in culorile InterTeam, Elisei Miron a obtinut locul 6, iar Vlad Sabau locul 11.

 Dezso Melinda a urcat pe a treia treapta a podiumului la categoria amatori feminin peste 14 ani, iar Hilbert Suzanne la aceeasi categorie a obtinut locul 10.

Istvan Etele Demeter a obtinut locul 10 la categoria amatori masculin 30-39 de ani, categorie la care au participat 75 de concurenti. Codrea Arpad a obtinut tot un loc 10, la categoria amatori masculin 19-29 de ani. La categoria amatori masculin 14-18 ani, CS InterTeam a avut doi reprezentanti, Crisan Dan, care a terminat cursa pe locul 7 si Stupariu Tudor, care a obtinut locul 14.

La finalul celor doua zile de concurs, care au reprezentat a doua etapa din Triada MTB, au fost premiati doar sportivii care au reusit sa termine ambele curse, clasamentul fiind intocmit pe baza timpului cumulat. Astfel, Elisei Miron a obtinut locul 3 la Categoria elite, iar Dezso Melinda locul 1 la Categoria amatori feminin. (comunicat: CS InterTeam Cluj, foto: Vali Stupariu)