Ciclism: Prima victorie din acest sezon pentru Lucian Logigan si Ideal Geiger Team

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Lucian Logigan si Tudor Oprea, componenti ai echipei Ideal Geiger din Avrig, au luat startul in competitia internationala de mountain bike Salcano MTB Cup, desfasurata duminica, 8 martie, la Istanbul.

Vremea nu a fost una tocmai placuta pentru o competitie outdoor. Temperatura de aproximativ 8 grade, vantul puternic si terenul umed din anumite zone ale traseului au facut competitia si mai dificila. Pe langa cei doi romani, la start au fost prezenti concurenti din Turcia, Grecia si Croatia.

Traseul, un circuit de 4,5 km, nu a fost printre cele mai dificile pe care au concurat vreodata cei doi sportivi, dar suficient de solicitant pentru acest inceput de sezon.

Deja dupa primul tur din cele 6 programate, Lucian Logigan (Ideal Geiger Team) s-a instalat in fruntea cursei si a trecut primul linia de sosire, dupa 1h24min28sec, fiind urmat de campionul Turciei si pe locul al 3-lea de Tudor Oprea (Ideal Geiger Team).

In urma acestor rezultate, cei doi au acumulat in total 45 de puncte in clasamentul Uniunii Cicliste Internationale, puncte cu care Romania are sanse sa intre in primele 30 de tari in clasamentul pe natiuni. Primele 24 de tari obtin calificarea la Jocurile Olimpice din 2016, obiectiv pentru care cei doi sportivi de la Ideal Geiger Team vor lupta in acest an.

Urmatoarea competitie la care cei doi vor participa va fi peste 2 saptamani, tot in Turcia, la Izmir. (comunicat si galerie foto: Ideal Geiger)