Ciclism: Rezultatele InterTeam la Tusnad MTB Maraton

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Membrii InterTeam Cluj au infruntat vremea rece de toamna si au pedalat in acest sfarsit de saptamana la a 5-a editie Tusnad MTB Maraton, intr-o locatie superba, la Baile Tusnad. Traseele au trecut pe langa lacul Sfanta Ana, maratonul fiind un bun prilej pentru a vizita din mers acest obiectiv turistic.

Chiar daca cu o zi inainte a plouat si norii negrii nu au disparut nici duminica, ploaia a ocolit Baile Tusnad, asa incat concurentii au ajuns la sosire scapand de noroiul de care s-au temut.

Suzanne Hilbert a castigat la categoria Feminin 25 km, Dan Crisan a terminat pe locul 4 la Juniori (25 km) dupa ce a pierdut sansele la podium din cauza ca s-a ratacit. La distanta de 42 de km, Iustin Stanciu a terminat pe locul 8 la Race Masculin 26-35 ani, iar Elisei Miron a ocupat tot un loc 8 la Maraton (57 km) Open unde a participat si Nicolae Andreica si a terminat pe locul 12. Tot un loc 12 a obtinut si Tudor Stupariu, la categoria Juniori (25 km). Rezultatele complete se afla pe www.aktivity.ro/maraton. (comunicat InterTeam Cluj)