Clubul de echitatie Equestria: se cauta un nas!

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Clubul de echitatie Equestria din Tancebsti (Snagov, judetul Ilfov) si-a largit familia, luna trecuta, cu un nou si foarte important membru. Mezinul rasfatat de toata lumea e un micut ponei zambaret, un adevarat „magnet pentru” copiii care trec pragul clubului Equestria.
Parintii nazdravanului sunt atat de fericiti incat au uimit pe toata lumea cu veselia pe care o afiseaza de cand micutul zambaret s-a alaturat familiei. Jucaus din fire, micutul ar vrea sa isi faca cat mai multi prieteni, dar inca nu stie cum sa se prezinte. Nasterea lui a generat un entuziasm atat de mare, incat proprietarii inca nu au putut gasi un nume destul de simpatic, precum calutul in miniatura.
De aceea, reprezentantii Clubului Equestria lanseaza un concurs inedit tuturor iubitorilor de animalute, care sunt invitati sa vina cu propuneri pentru alegerea celui mai potrivit nume pentru ponei. Castigatorul va fi declarat in mod oficial nasul micutului si va beneficia de doua bilete la Salonul Calului, eveniment-premiera in Romania, desfasurat in perioada 22-29 septembrie, la sediul Equestria din Tancabesti (DN1), unde il va putea cunoaste personal pe cel mic si pe familia sa. Pentru inspiratie, iata si o poza cu simpaticul ponei alaturi de mamica lui, cocheta Minnie.