Clubul de Inot Masters Timisoara, 3 locuri pe podium in Ungaria

Detalii
Comentarii
Galerie foto

O echipa a Clubului de Inot Masters Timisoara a obtinut trei locuri pe podium la concursul international de inot masters din Totkomlos (Ungaria).

La competitie, desfasurata in data de 13 iulie 2013 in bazin descoperit de 33 m, au participat peste 100 de inotatori reprezentand cluburi din 3 tari: Romania, Serbia si Ungaria.

Miscarea de inot masters implica adulti care practica acest sport ca amatori, participarea, in sine, fiind mai importanta decat rezultatele. Sportivii concureaza pe grupe de virsta: 25-29, 30-34, 35-39, samd, cu categorii de 5 ani, ultima categorie incluzind orice varsta peste 100 de ani.

In Ungaria, miscarea are deja traditie, existand 25 de cluburi si circa 1600 de practicanti, respectiv, numeroase concursuri.

Echipa Clubului de Inot Masters Timisoara a fost formata din sportivele Adina Radulescu (+25 ani), Cornelia Sarbu (+25 ani) si Eleonora Tarta (+50 ani), care au obtinut in total, la probele individuale, trei locuri pe podium: un loc 1, castigat de Cornelia Sarbu, si doua locuri 2, adjudecate de inotatoarea Adina Radulescu.

De mentionat este faptul ca una dintre membrele echipei participante la concurs, Cornelia Sarbu, este prezenta pentru prima oara la o competitie internationala de inot masters, prestatia sa fiind recompensata cu o medalie de aur la o proba individuala. (comunicat si foto: Clubul de Inot Masters Timisoara)