Clubul de Inot Masters Timisoara, prezent la Campionatul National de la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cea mai importanta competitie de inot pentru adulti desfasurata in Romania, Campionatul National de Inot Masters, are loc in perioada 15-16 iunie 2013, in Brasov. Echipa Clubului de Inot Masters Timisoara, care participa la competitie, este formata din Eleonora Tarta (grupa de varsta 50+), Ildiko Talinga (50+) si Mihai Lisetchi  (50+).

Miscarea de inot masters implica adulti care practica acest sport ca amatori, participarea, in sine, fiind mai importanta decat rezultatele. Sportivii concureaza pe grupe de varsta: 25-29, 30-34, 35-39, samd, cu categorii de 5 ani, ultima categorie incluzand orice varsta peste 100 de ani.

In Romania, istoria inotului masters este inca la inceput, prima editie a Campionatului National de Inot Masters avand loc in anul 2011.

In cadrul celei de-a doua editii, membrii Clubului de Inot Masters Timisoara au cistigat 8 medalii.

 

Despre Clubul de Inot Masters Timisoara

Clubul de Inot Masters Timisoara reuneste persoane care au implinit varsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarandu-se fosti sportivi de performanta, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Constituirea acestui club de inot masters a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara, cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, inotul masters mai este practicat in mod organizat in Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj, Galati, Ploiesti si Resita, dar evenimente de inot masters sunt organizate si in alte orase.

Cei interesati de practicarea inotului in cadrul Clubului de Inot Masters Timisoara pot obtine detalii pe www.timisoara.inot-masters.ro, la adresa contact@timisoara.inot-masters.ro sau prin fax 0356.816.474. (comunicat Clubul de Inot Masters Timisoara)