Cupa Familiei, Timisoara: inot si jocuri de socializare pe uscat

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La Timisoara, in cadrul competitiei sportive Cupa Familiei, copii si adulti s-au intrecut in probe distractive care, spre deosebire de competitiile traditionale de inot, s-au desfasurat numai pe echipe, programul evenimentului incluzand, printre altele stafeta 2 generatii (copil-parinte, 2x25 m), stafeta o generatie (sot-sotie, 2x25 m), stafeta cu obstacole (inot pe latimea bazinului, 2x15 m) etc. Participantii au avut libertatea de a-si alege procedeul de inot.

Clasament general pe intregul eveniment: familia Dacu-Furdui (locul 1), familia Rusu-Achim (locul 2) si familia Bocan (locul 3).

Primele trei echipe la fiecare proba au fost recompensati cu diplome, iar castigatorii au intrat in posesia unei cupe. Toti copiii participanti la eveniment au primit dulciuri din partea organizatorilor.

Din dorinta de a oferi comunitatii locale un eveniment cat mai atractiv si la editia de anul acesta programul a inclus pe langa probele de inot si jocuri de socializare pe uscat. Actorul Adrian Jivan de la Teatrul National Timisoara a fost gazda acestui eveniment. Pentru amuzamentul micilor participanti, acesta s-a jucat impreuna cu ei in pauzele dintre probele de inot.

Evenimentul a fost organizat de catre Clubul de Inot Masters Timisoara, in colaborare cu Facultatea de Educatie Fizica si Sport - Universitatea de Vest din Timisoara, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis si Asociatia Sportul pentru Toti - filiala Timis. La buna desfasurare a concursului a contribuit si sustinerea primita din partea Consiliului Judetean Timis, in calitate de co-finantator.