Handbal, Brasov: ACS Transilvania, trei victorii in trei etape la junioare 3

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Proiectul „Susținerea handbalului juvenil” implementat de ACS Transilvania Brașov și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov este unul de bun augur, dătător de speranțe pentru echipa de junioare 3 (J3) a clubului brașovean și pentru întregul fenomen handbalistic de la poalele Tâmpei.

Izbândă fără probleme (39-12) cu CSM Făgăraș

Cel puțin până acum, fetele pregătite de Mariana Tîrcă (antrenor coordonator) și Mihai Ștefan Huta nu au avut greșeală în parcursul lor în ediția 2023-2024 a Campionatului Național aferent vârstei lor. Astfel, după succesurile repurtate în primele runde (33-15 cu Sporting Ghimbav și 33-16 cu ACS Kids Tâmpa), acum, în cea de-a treia etapă, reprezentantele ACS Transilvania au dispus de formația CSM Făgăraș, scor 39-12 (20-6), la Sala Metrom. Astfel, în Seria I, ACS Transilvania ocupă prima poziție, cu șase puncte din șase posibile și golaveraj +62. Pe 14 octombrie, micile hanbdaliste în roșu și negru vor evolua în deplasare, pe terenul lui CSS Sfântu Gheorghe.

Până la finalul acestui an, la J3 se vor juca 12 etape din faza seriilor geografice, în ianuarie-februarie 2024 fiind programate ultimele șase, pentru ca apoi să se continue campionatul cu faza Grupelor Valoare/ Speranță.

Victorie cu 27-21 în fața concitadinei ACS Kids Tâmpa

Weekendul bun al secției de handbal a ACS Transilvania a fost completat de succesul de la junioare 2, 27-21 (14-10) cu o altă echipă brașoveană, ACS Kids Tâmpa. A fost al doilea succes al sezonului pentru junioarele 2, care ocupă locul trei în Seria E, după trei runde disputate, cu patru puncte și golaveraj +13. Echipa J2 a Transilvaniei va avea parte duminică, 8 octombrie, de un alt duel brașovean, cel cu CSM Corona.

12 etape din faza seriilor geografice se vor disputa, la această categorie de vârstă, până înaintea sărbătorilor de iarnă, pentru ca ultimele șase runde să se joace în perioada ianuarie – martie 2024, după care se va trece la faza grupelor valoare/speranță.

Proiectul „Susținerea handbalului juvenil” în municipiul Brașov continuă!

 Asociația Clubul Sportiv Transilvania Brașov a luat ființă în anul 2014, are 17 secții și este cel mai important club sportiv privat din municipiul Brașov.

 Acest articol face parte din campania de promovare a proiectului „Susținerea handbalului juvenil”, care este implementat de ACS Transilvania Brașov și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

P