Inot: ACS Ciprian Sfantu Gheorghe, medalie de aur la Cupa Hungarospa

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Asociatia Club Sportiv Ciprian Sfantu Gheorghe (CSG) a participat, in perioada 25-26 octombrie 2014, cu lotul format din sportivii Becze Zeteny Benedek (2004), Artene Raluca  Maria, Barabas Andras, Gyenge Attila, Luffy Akos (2003), Tuzson Gellert, Gergely  Zsolt (2002), la competitia internationala de inot Cupa Hungarospa din Hajduszoboszlo, Ungaria.

La editia din acest an a acestei competitii internationale de inot care este inclusa in calendarul competitional LEN (Liga Europeana de Natatie), au luat startul 610 sportivi de la 45 de cluburi din 12 tari.

Printre rezultatele bune obtinute de sportivii CSG, cel mai de remarcat este medalia de aur obtinuta de Artene Raluca Maria, la varsta de 11 ani, in proba de 100 m spate, cu timpul de 1`14”05.

Antrenorul Ciprian Grosu, ne declara: „Ma bucura progresele obtinute de sportivii CSG la competitiile internationale la care am participat in ultimul timp. Bineinteles, mai ales ca la acest concurs international de prestigiu, pe langa timpii foarte buni obtinuti de toti sportivii mei, am castigat medalie de aur in proba de 100 m  spate, cu un nou record personal. Dupa acest concurs de anvergura, cu Raluca urmeaza sa efectuez deplasarea la Campionatul National de Semifond din perioada  26-30 noiembrie 2014, la Pitesti. Cu această ocazie doresc sa le multumesc parintilor acestor copii pentru increderea si sprijinul  lor, firmei Arcon si Primariei Municipiului Sfantu Gheorghe.” (comunicat si foto: CSG)