Inot, Braila: Sportiva CSG Maria Raluca Artene, vicecampioana nationala

Detalii
Comentarii
Galerie foto

450 de sportivi cu varste cuprinse intre 11 si 13 ani s-au intrecut la Braila, in perioada 10-13 iulie 2014,  pentru titlurile de campioni nationali la inot.

Intrecerile Campionatului National au avut loc in aer liber, in bazinul olimpic al Liceului cu Program Sportiv,  printre cele 60 de cluburi din tara participante aflandu-se si Asociatia Club Sportiv Ciprian din Sfantu Gheorghe (CSG).

Aceasta a fost reprezentata in concurs de sportiva Maria Raluca Artene (2003), la categoria 11 ani, care si-a asigurat al doilea loc pe podium la proba de 50 m spate cu timpul 34”98, reusind sa castige titlul de vicecampioana nationala cu un record personal.

„Timpul sportivei Artene Maria Raluca, in proba de 50 m spate este foarte bun, inregistrand si un record personal, asadar o felicit pentru rezultat. Acest campionat national a fost sustinut de Valkes SRL si Mida SRL, carora le multumim ca sunt alaturi de campioni.”, ne-a declarat Ciprian Grosu, antrenorul clubului de inot din Sfantu Gheorghe. (galerie foto: CSG)