Inot, Brasov: CS Ciprian Sfantu Gheorghe, pe podium la Cupa 1 Iunie

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Bazinul Olimpic din Brasov a gazduit sambata intrecerile Cupei 1 Iunie 2013 la inot, adresate copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani.

Printre participantii la aceasta competitie s-au numarat si inotatorii Clubului Sportiv Ciprian din Sfantu Gheorghe: Ola Ioana (11 ani), Artene Maria Raluca (10 ani), Becze Zeteny Benedek (9 ani), Secelean Iustin (9 ani) si Todoran Marina (7 ani), care au reusit sa obtina rezultate frumoase, chiar de Ziua Copilului, si sa isi ofere cadou 7 locuri pe podium.

Astfel, sportivele Todoran Marina, Becze Zeteny Benedek si Artene Maria Raluca s-au situat pe primul loc, la categoria lor de varsta, in probele de 50 m spate si 50 m craul, iar Secelean Iustin s-a clasat al 2-lea in proba de 50 m spate.

In ceea ce priveste rezultatele obtinute la aceasta competitie, antrenorul Ciprian Grosu se declara „mandru de prestatia sportivilor,care si-au demonstrat ambitia, dorinta si determinarea lor de a fi cei mai buni, inregistrand noi recorduri personale, dar si ale clubului.”, aducandu-ne la cunostinta, totodata, prezenta Mariei Raluca Artene la Campionatul National pentru copiii de 10 ani, ce va avea loc peste 2 saptamani la Arad. (foto: CS Ciprian Sf. Gheorghe)