Inot: Masters Timisoara incepe anul pe podium in Ungaria

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In perioada 18-19 ianuarie 2014, Clubul de Inot Masters Timisoara a participat la un concurs special de inot masters organizat in orasul Gyula (Ungaria).

Competitia s-a desfasurat in bazin olimpic acoperit, adunand la start peste 120 de inotatori de la 24 cluburi din Austria, Romania, Slovacia si Ungaria, care s-au intrecut in cadrul probelor de rezistenta, atat de semifond (200 m toate procedeele, 400 m bras si mixt), cat si de fond (800 si 1.500 m liber).

Clasamentele au fost stabilite pe grupe de varsta incepand de la 25 de ani, cea mai varstnica participanta din concurs numarand 79 de ani, iar cel mai varstnic inotator, 94 de ani.

In competitia de inot de la Gyula, Clubul de Inot Masters Timisoara a fost reprezentat de catre o echipa formata din trei sportivi:  Mihai Lisetchi (+50 ani), Eleonora Tarta (+50 ani) si Adina Radulescu (+30 ani), obtinand cinci locuri pe podium: un loc intai castigat de Adina Radulescu, doua locuri doi obtinute de Mihai Lisetchi si Adina Radulescu si alte doua locuri trei pe care s-au aflat Mihai Lisetchi si Eleonora Tarta .

In anul 2013, clubul timisorean a participat la sase competitii de inot masters, una in Ungaria si 5 in Romania, reusind sa urce pe podium de 99 de ori. Cei mai buni sportivi ai anului au fost Mihai Lisetchi, Ildiko Talanga, Anita Borbely si Eleonora Tarta. Pe parcursul anului trecut, Clubul de Inot Masters Timisoara a organizat cinci evenimente de inot masters: maratonul 24AquaMasters, Cupa Familiei, Cupa Masters Timisoara, Traversarea Lacului Surduc si Cupa Euroregiunii DKMT. (galerie foto: Masters Timisoara)