Inot, Sfantu Gheorghe: Cupa Sprint si-a premiat castigatorii din 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In acest sfarsit de saptamana, Asociatia Club Sportiv Ciprian Sfantu Gheorghe a dat startul pentru 137 de concurenti veniti, din toate colturile tarii, sa participe la editia cu numarul 4 a concursului de natatie Cupa Sprint.

Evenimentul de la piscina municipala din Sfantu Gheorghe a adus in competitie, sambata, 4 octombrie 2014, copii si juniori care s-au intrecut pe distante de 50 m, dar si in probele de 100 m mixt incluse in program, stabilind noi recorduri ce vor fi un etalon pentru urmatoarele editii.

La concurs au participat sportivi de la cluburile Performer Bucuresti, Municipal Pitesti, Atena Sport Club Constanta, Dacia Mioveni, CS Ploiesti, MIX Brasov, Municipal Brasov, Outdoor School Brasov, Swim to Perfection Miercurea Ciuc si de la clubul gazda, ACS Ciprian Sfantu Gheorghe.

Rezultatele tinerilor inotatori ai ACS Ciprian Sfantu Gheorghe sunt:

Locul I

Artene Maria Raluca (2003) 50 m liber, 50 m spate, 100 m mixt la categoria 12 ani

Mihaly Zsolt Hunor (1999) 50 m spate la categoria juniori II

Locul II

Todoran Marina (2006) 50 m liber la categoria 9 ani

Cozma Roberta Alexandra (2007) 50 m liber la categoria 9 ani

Mihaly Zsolt Hunor (1999)  50 m fluture la categoria juniori II

Locul III

Cozma Roberta Alexandra (2007) 50 m liber la categoria 9 ani

Becze Zeteny Benedek (2004) 50 m spate la categoria 11 ani

Lazar David (1999) 50m liber, 50 m bras la categoria juniori II

Cupa Sprint a fost acordata celor mai buni sportivi

La feminin:

Categoria copii: Artene Maria Raluca (2003) de la ACS Ciprian Sfantu Gheorghe cu performanta 432 FINA points

Categoria junioare II: Sarbulescu Andreea Loredana (2000) de la Club Sportiv Performer Bucuresti cu performanta 453 FINA points

La masculin:

Categoria copii: Stan Leon (2002) de la Club Sportiv Performer Bucuresti cu performanta 380 FINA points

Categoria juniori II: Teodorescu Bogdan (1998) de la Municipal Brasov cu performanta 466 FINA points

Coordonatorul acestui eveniment, Ciprian Grosu, ne declara: „Participarea a fost una de elita, sportivii fiind motivati sa obtina cel mai bun timp al lor, dar si ocuparea unui loc pe podium, doborand astfel multe din recordurile competitiei. Celor  mai buni sportivi ai acestei editii li s-a inmanat si Cupa Sprint (conform celui mai bun punctaj FINA realizat), printre acestia numarandu-se si sportiva noastra (CSG) Artene Maria Raluca. Ei au fost premiati de multiplul campion european si mondial Dragos Coman si de vicecampioana europeana de juniori, recent participanta la Campionatele Mondiale de Inot Masters din Montreal, Andreea Szigyarto. Aflandu-ne la prima competitie din acest sezon, sportivii ACS Ciprian Sfantu Gheorghe si-au doborat recordurile personale, ceea ce demonstreaza ca suntem in progres, dar munca continua. Multumim pentru sprijin Primariei Municipiului Sfantu Gheorghe si Prefecturii Judetului Covasna, precum si sponsorilor: D-Toys SRL, Tymbark, Bon Sweet Bon, Papirus, Biborteni, Aquazone, Catena, Gercom, Cafeneaua Ferdinand Presso si Dr. Office.” (informatii si foto oferite de ACS Ciprian Sfantu Gheorghe)