Inot: Sportiva CSG Ioana Todoran, vicecampioana nationala

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Bazinul olimpic descoperit „Lia Manoliu” din Bucuresti a gazduit, intre 18 si 21 iulie 2013, intrecerile Campionatului National de Inot pentru juniori 2.

Printre participantii inscrisi in competitie s-au numarat si reprezentantii Asociatiei Club Sportiv Ciprian din Sfantu Gheorghe (CSG), club care a reusit sa se remarce din nou, de aceasta data prin urcarea pe podium a sportivei Ioana Todoran, care a obtinut titlul de vicecampioana nationala la proba de 50 m spate, fete, 13 ani, dupa un acelasi loc 2 ocupat si in calificari. Astfel, Ioana a reusit sa isi depaseasca performanta obtinuta la ultimul Campionat National din aprilie, desfasurat la Baia Mare, unde s-a clasat a 3-a.

Referitor la rezultatele obtinute, Ciprian Grosu, antrenorul clubului CSG, ne-a declarat: „Suntem un club mic, dar cu pretentii la locurile fruntase, care a demonstrat inca o data ca avem un cuvant de spus in inotul romanesc. O felicit pe Ioana Todoran pentru timpul de 34”08 obtinut la aceasta proba la care a devenit vicecampioana si pe toti ceilalti sportivi cu care am muncit ca sa avem astfel de rezultate”. (foto: CS Ciprian SF Gheorghe)