Karate, Bucuresti: Budo Gym Club s-a afiliat la All Japan Kyokushin Union

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Clubul sportiv de Kyokushin Karate Budo Gym, condus de Sensei Gruia Docan (3 dan), a devenit recent membra a uneia dintre cele mai recunoscute asociatii de profil din lume – All Japan Kyokushin Union. Astfel, Sensei Gruia Docan a devenit unul dintre cei cinci instructori acreditati de All Japan Kyokushin Union in Romania, iar clubul sportiv la conducerea caruia se afla si-a castigat pozitia in topul celor mai performante si active cluburi de kyokushin din tara.

Infiintata in 2001 ca o continuare a Organizatiei Internationale de Kyokushinkai, fondata in 1963 de parintele stilului kyokushinkai, Sosai Masutatsu Oyama, All Japan Kyokushin Union este condusa in prezent de Rijicho Yoshikazu Koi si numara peste 1200 de cluburi membre din intreaga lume. Organizatia are ca scop promovarea si perfectionarea stilului kyokushin la nivel international, prin intermediul a numeroase activitati desfasurate anual, precum: competitii si turnee internationale pentru sportivii practicanti, evaluari ale instructorilor, evenimente dedicate bunei colaborari cu alte asociatii de profil s.a.m.d.

Pe plan local, din 2012, Budo Gym Club este si membru fondator al All Romanian Kyokushin Union, organizatie deschisa tuturor practicantilor de kyokushin din Romania, indiferent de asociatia sau organizatia internationala din care fac parte.

 

Performante

Infiintarea All Romanian Kyokushin Union si afilierea la All Japan Kyokushin Union au venit ca urmare fireasca a performantelor obtinute de clubul Budo Gym in ultimii ani. Cel mai recent eveniment incununat cu succes pentru sportivii antrenati de Sensei Gruia Docan a fost Campionatul National de Karate Kyokushin din martie 2013, de la Sibiu, in cadrul caruia au fost castigate: 4 titluri de campion national (Razvan Rosu, Stefan Ilie, Alexandru Vasiliu si Dana Stoian), 2 titluri de vicecampion national (Damian Deheleanu si Marius Nistor) si 3 medalii de bronz (Marius Catargiu, Sebastian Ciuban si Damian Deheleanu).

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan - 6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. (foto: budogymclub.ro)