Karate: CS Sakura Onesti, 12 medalii la Cupa Atemi

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Sambata, 24 august 2013, in Sala Sporturilor din Constanta au avut loc intrecerile Cupei Atemi la karate, organizate de catre Clubul Dinamic din localitate, sub patronajul Federatiei Romane de Karate WKC.

Competita a adunat la start 216 karateka de la 16 cluburi sportive din tara, printre care si reprezentantii Clubului Sportiv Sakura din Onesti, insotiti de antrenorul Florin Ionita si asistentul sau George Jippa.

CS Sakura a intrat in concurs cu 4 sportivi cu varsta de 10 ani care, participand la mai multe probe fiecare, au reusit performanta de a obtine impreuna 12 medalii (6 de aur, 4 de argint si 2 de bronz) si locul 5 in clasamentul pe cluburi.

 

Cele 12 medalii au fost obtinute astfel:

Popa Petru Rares - 4 medalii de aur la probele de kata individual, kihon, kata echipe si kumite echipe

Potarca Tudor Popescu - 3 medalii de aur la kumite individual, kumite echipe si kata

echipe, una de argint la kihon si una de bronz la kata individual

Avram Rares - 2 medalii de aur la kata echipe si kumite echipe, una de argint la kumite individual si una de bronz la kihon

Giurgiu Ioana - 1 medalie de aur la kumite individual, 2 medalii de argint la kihon si kata individual.

 

La sfarsitul competitiei, antrenorul Clubului Sakura, Sensei Florin Ionita - 5 Dan, ne-a declarat: „Aceasta competitie a fost un test foarte important din punct de vedere mental inainte de Cupa Romaniei de luna viitoare si a Campionatului European din Shefield (Anglia) din luna octombrie, unde vom participa cu 3 copii ai clubului nostru, reprezentand Romania.”. (foto: CS Sakura Onesti)