Legenda handbalului din Romania, Mariana Tirca s-a alaturat proiectului ACS Transilvania Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Echipele de handbal ale ACS Transilvania se pregătesc pentru noul sezon alături de un nume mare al acestei discipline, Mariana Tîrcă fiind noul coordonator tehnic al secției. Aceasta revine, astfel, în roșu și negru, după ce în 2018 a reușit cea mai bună performanță a clubului brașovean, medalia de aur în Campionatul Național de junioare 2. „Susținerea handbalului juvenil” este un proiect implementat de ACS Transilvania Brașov și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

Ce spune noul antrenor coordonator al handbalului de la ACS Transilvania

„Revin într-o familie a handbalului cu care am mai colaborat foarte bine. Dovadă au fost și rezultatele obținute la acea vreme. Bineînțeles, nu se poate face nimic peste noapte, dar ne dorim să creem un Centru de copii și juniori foarte puternic. Să găsim copii talentați, cu potențial și să îi creștem pentru oraș. Trebuie să recunosc și că îmi era dor de handbal, colaborarea cu ACS Transilvania a fost una foarte bună în precedent perioadă, iar acesta a fost un motiv care m-a făcut să revin. Sunt antrenori tineri la club, iar eu sunt o carte deschisă pentru ei, îmi doresc să îi ajut dacă simt că au nevoie de sprijin. Îmi doresc să facem, în acest centru, o echipă sudată, să ne ajutăm, căci cu cât sunt mai multe păreri, dacă există colaborare și comunicare, există și progres”, a declarat Mariana Tîrcă, noul antrenor coordonator al secției  de handbal a ACS Transilvania.

Cantonament pentru junioare la Odorheiu Secuiesc, in judetul Harghita

În pregătirea noului sezon al Campionatului Național de junioare 2 și junioare 3, ACS Transilvania a realizat un stagiu de pregătire la Odorheiu Secuiesc, în perioada 29 iulie- 4 august, după care, cele două formații au susținut o serie de jocuri amicale, inclusiv în cadrul FunSports Cup, unul dintre cele mai mari turnee juvenile din țară, desfășurat la Brașov, în perioada 23-31 august.

Asociația Clubul Sportiv Transilvania Brașov a luat ființă în anul 2014, are 17 secții și este cel mai important club sportiv privat din municipiul Brașov.

Acest articol face parte din campania de promovare a proiectului „Susținerea handbalului juvenil”, care este implementat de ACS Transilvania Brașov și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

P