Pescuit in Brasov: Cupa Doripesco Junior si-a desemnat castigatorii

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La finele saptamanii trecute, mai exact pe 2 iunie 2012, Doripesco Brasov a organizat, pe Balta 1 a complexului piscicol de la Vadu Rosu, concursul de pescuit pentru copii Cupa Doripesco Junior.

Competitia a inceput sambata, la ora 8:00 dimineata, desi micii pescari, nerabdatori sa prinda pestisorul de aur, se stransesera inca de la ora 7:00. S-au aflat la start nu mai putin de 63 de concurenti, cu varste cuprinse intre 1 an si jumatate si 16 ani.

Daca in prima parte a zilei pestii au fost ceva mai somnorosi, nelasandu-se prinsi foarte usor, dupa aparitia soarelui acestia au vrut sa le ureze personal copiilor „La multi ani” de ziua lor, demonstrandu-le ca au sanse mari sa devina pescari adevarati. Clasamentul final a fost urmatorul:

- Locul I: Bodor Adriana – 3,58 kg

- Locul II: Anu Stefania - 3 kg

- Locul III: Ursu Alin - 2,71 kg

- Captura: Ruta Viorel – 2,52 kg

S-au acordat premii si pentru cel mai tanar pescar, pescarul ranit si pentru cea mai frumoasa tinuta pescareasca (atat la fete, cat si la baieti).

In fiecare an, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Doripesco Brasov organizeaza in Delta din Carpati o competitie dedicata tinerilor pasionati de pescuit. Aceasta se doreste a fi atat un cadou oferit copiilor de ziua lor, cat si un mod de a promova sistemul "catch and release" (prinde si elibereaza) in randul acestora, educandu-i in spiritul concursurilor sportive de pescuit.

 

(Galerie foto: Doripesco Brasov)