Peste 1.500 de oameni s-au bucurat de aventura verde La Broaste

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Riders Club a organizat duminica, 26 iunie, 37 de curse de ciclism dedicate amatorilor, in padurea Caldarusani.

Natura colorata in nuante vii de verde, fauna bogata, poteci racoroase croite prin padure, pe langa lac si peste paraie, soare stralucitor pe cer, voie buna si pofta mare de a pedala liberi, intr-o competitie mult asteptata! Este rezumatul evenimentului La Broaste, organizat de Riders Club si sustinut de Bosch, care a adunat peste 1.500 de participanti, concurenti si sustinatori.

Campul de langa satul Sitaru s-a umplut de voci vesele de la prima ora, cand sute de rideri mari si mici au inceput sa soseasca in zona de strat-sosire a competitiei, nerabdatori sa porneasca in aventura MTB La Broaste (editia a 4-a). Startul l-au luat primii cei mici, insotiti de parinti, dar si riderii inscrisi la traseul Scurt, de 17 kilometri. In timp ce spatiile dedicate relaxarii se umpleau si tot mai multi rideri vizitau corturile AmBike si Ghost pentru ultimele reglaje la biciclete, primii competitori incepeau sa treaca linia de sosire. Cei mai rapizi participanti la traseul Scurt au fost Alin Toader, la nivel 4 Masculin, categoria 9-12 ani, cu o durata a cursei de 49,31 minute, si Daria Ioana Duca, la nivel 4 Feminin, categoria 9-12 ani, cu 1 ora si 7 secunde.

Culoarul de start s-a aglomerat apoi rapid, fiind ocupat de riderii care au optat pentru celelalte trasee, respectiv Standard 23 km și Epic 46 km și 69 km - de altfel, majoritatea concurentilor din totalul celor inscrisi in concursul La Broaste. Startul s-a dat „in valuri”, oferind timp participantilor sa goneasca, lejer, pe cararile padurii Caldarusani si pe traseele desenate de echipa MPG impreuna cu Razvan Juganaru, multiplu campion national la MTB. Ciclistii de nivel 1 Adrian Nitu si Bogdan Cecareanu au urcat pe podium la cursa lunga de 69 kilometri, care le-a testat din plin rezistenta.

Rezultatele celor 37 de curse desfasurate in cadrul evenimentului La Broaste, dar si alte informatii, se regasesc pe pagina evenimentului, special creata pe site-ul Riders Club. (foto: Marius Furceanu)