Raliul Harghitei, lupta finala din Campionatul National 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Lupta finala in Campionatul National de Raliuri Dunlop se va da, in acest sfarsit de saptamana, pe specialele de macadam din Raliul Harghitei. Echipa Napoca Rally Academy va lua startul in formula aproape completa, singura absenta fiind cea a echipajului Marco Tempestini/Lucio Baggio.

Dupa 8 ani de pauza, Raliul Harghitei revine in calendarul Campionatului National de Raliuri cu 11 probe speciale si un coeficient de 0,8, ultima etapa din 2013 fiind extrem de importanta pentru echipajul Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu, acestia aflandu-se la doar cinci puncte distanta de echipajul aflat pe prima pozitie.

Pentru Bogdan Marisca si Sebastian Itu, etapa de la Harghita este una plina de emotiii si amintiri frumoase, iar un rezultat bun in 2013 ii poate ajuta sa termine pe podium la clasa 3.

Danny Ungur si Toni Avram, campioni la clasa 11 in 2013, vor lua startul la ultima etapa a sezonului, in premiera, cu un Subaru Impreza R4, obiectivul lor fiind sa adune cat mai multe puncte pentru Napoca Rally Academy.

Cu un ritm din ce in ce mai rapid pe macadam, Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor lua startul in Raliul Harghitei avand ca obiectiv o clasare cat mai buna la general cu modelul Subaru Impreza R4. Cu titlul de campion la juniori in buzunar, Simone Tempestini va ataca si el inca de pe prima proba a raliului.

Dupa ce nu a luat startul in primele etape ale sezonului, Vlad Cosma nu are nicio sansa la titlul Cupei Dacia, obiectivul sau si a lui Sergiu Itu fiind insa acela de a termina si aici pe podium.

Singurii absenti din cadrul echipei Napoca Rally Academy sunt Marco Tempestini si Lucio Baggio care nu vor lua startul in etapa de la Harghita intrucat modelul Fiesta R5 a fost implicat intr-un accident grav la un alt raliu si nu a putut fi inlocuit. (comunicat si foto: Motor Heads Publishing)

 

Pentru mai multe detalii si programul competitiei cititi si: Raliul Harghitei 2013, Odorheiu Secuiesc