Sportivii ACS Ciprian Sfantu Gheorghe se califica la Campionatul National de Inot

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In acest weekend, pe 21 si 22 martie, la Bazinul Olimpic din Bacau a avut loc etapa regionala de inot pentru copii de 10 si 11 ani. Au participat inotatori din Sfantu Gheorghe, Bacau, Iasi, Suceava, Galati, Braila, Piatra Neamt, Brasov, Constanta si Tulcea.

Sportivii, baieti si fete, care au indeplinit baremul de timp, s-au calificat la Campionatele Nationale care se vor desfasura in Arad, in perioada 3-5 iulie. Probele au fost 50 de metri liber, 200 de metri liber, 50 de metri spate, 50 de metri bras si 50 de metri fluture.

Legitimati la clubul A.C.S. Ciprian Sfantu Gheorghe (CSG), Becze Zeteny Benedek (11 ani) si  Eross Nora (10 ani), au obtinut calificarea la Campionatele Nationale.

Antrenorul Ciprian Grosu ne declara: „Felicit sportivii in primul rand pentru calificare la campionatul national de copii 10-11 ani, dar si pentru rezultatele bune obtinute,  Eross Nora  locul III  in proba de 50 de metri bras si Becze Zeteny Benedek clasandu-se in primii sase la categoria sa in probele 50 de metri bras, craul si spate.

Multumim pe aceasta cale Consiliului Judetean Covasna si parintilor pentru sprijinul acordat”. (comunicat si galerie foto: CSG)