Taekwon-do, Sibiu: juniorii de la Puma Club, din nou campioni

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Campionatul National de Taekwon-do pentru Juniori 2 si 3 de la Sibiu s-a desfasurat in Sala Transilvania si a reunit un numar foarte mare de sportivi - peste 150 de copii din partea celor mai importante cluburi de taekwon-do din Romania. Deschidere festiva a evenimentului a avut o semnificatie aparte, cu atat mai mult cu cat Federatia Romana de Taekwon-do ITF, co-organizatorul competitiei, a implinit anul acesta 15 ani de activitate. Discursului oferit de Cosmin Oprescu, presedintele Federatiei, i-a urmat demonstratii de taekwon-do (Puma Club), street dance (sectia de dansuri Puma Club) si jocuri interactive, care au facut deliciul publicului si copiilor, in mod special.

30 de sportivi... 30 de medalii

Sportivii legitimati la Puma Club participanti la campionat sub indrumarea antrenorului lor, Alin Lazurca, au ocupat prima treapta a podiumului, devenind din nou campionii nationali la taekwon-do pe clasamentul general. Lotul clubului a fost compus din 30 de juniori fete si băieţi (varste de 6-14 ani). Cu 30 de medalii (9 medalii de aur, 13 de argint, 8 de bronz), sportivii au dominat, detasat, clasamentul general, dovedindu-si talentul si pregatirea excelenta in arta taekwon-do-ului la toate probele: tull, lupta si tehnici speciale.

Vlad Vacariu - nr. 1 la taekwon-do juniori in Romania

Ca de obicei, Vlad Vacariu a depasit recordul la medalii obtinute, adaugandu-si in palmaresul personal, deja impresionant, inca 3 medalii de aur, la probele de tull, lupta si tehnici speciale. Performanta lui Vlad e o dovada in plus a talentului si valorii lui incontestabile, el confirmandu-si pozitia de sportiv numarul 1 in Romania la taekwon-do juniori. Medalii de aur, la categoriile lor, au mai obtinut din partea Puma Club si:  Vacariu Stefania, sora lui Vlad - locul 1 tull; Oltean Carina - locul 1 lupta; Oltean Oana - locul 1 tull si tehnici speciale; Marcu Stefan - locul 1 tehnici speciale; Nicoara Radu - locul 1 lupta. (foto: doxa events)