Tenis, Buzau: Trofeul Magic Shot - castigatori si finalisti

Detalii
Comentarii

Turneul de tenis de camp Trofeul Magic Shot, organizat la Buzau, pe terenurile de langa Sala Sporturilor Romeo Iamandi, si-a desemnat castigatorii. La fete de 10 ani, dupa disputarea turneului final, Andrada Komarov (AS Double A Tenis Club Ploiesti) le-a luat fata celorlalte adversare, fiind urmata in clasament, in ordine, de Alice Petrache si Alexia Tatu, amandoua de la Ten Tenis Club Buzau. La aceeasi varsta, insa la baieti, finala la simplu a fost o „afacere in familie”. In duelul celor doi reprezentanti ai Tenis Club Magic Shop SP Buzau, Theodor Ene l-a invins cu 6-0, 7-5 pe Anton Constantin.

In turneul final al fetelor de 12 ani, Raluca Savin (Dinamo Bucuresti) le-a devansat pe Alexandra Petrisor (locul 2) si Alexia Tomescu (locul 3), ambele de la Tenis Club Alex Nicolas Buzau. La baieti (12 ani), Dimitrie Tataru (TC Alex Nicolas) l-a depasit pe concitadinul Alexandru Stefanica (TC Magic Shop SP), cu scorul de 7-5, 4-6, 7-6 (3).

In turneele de dublu la 12 ani, situatia a stat in felul urmator. La baieti, Dimitrie Tataru si colegul de club, Antonio Matei au iesit biruitori din confruntarea cu Vlad Popescu si Mircea-Stefan Mortasifu (Ten Tenis Club Buzau). Pe cand la fete (turneu final), Alexandra-Maria Petrisor (TC Alex Nicolas) si Catalina-Raluca Savin au fost peste Sabina Dragomir si Alexia-Emanuela Tomescu. (foto: tenis club magic shot)