Tenis, Mamaia: 80 de copii au participat la Cupa Bucovina

Detalii
Comentarii
Galerie foto

A fost un final de saptamana deosebit pentru toti participantii la  Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy, care s‐a desfasurat pe 2 august 2015, la Tenis Club IDU din Mamaia!

80 de copii, insotiti de parinti si antrenori, au dat curs invitatiei si s‐au bucurat de meciuri frumoase, dar si de relaxare si distractie la malul Marii Negre. Am avut parte de partide intense, pline de energie, fiind organizate toate nivelurile de joc.

La nivelul Rosu, finala a fost adjudecata de Dan Marghidan cu scorul de 10‐9, dupa un meci frumos cu Matei Florescu, in care am asistat la numeroase rasturnari de situatii. 9 fete au jucat la nivelul Portocaliu unde, dupa niste demonstratii intense de stil si pasiune pentru sportul alb, Octaviana Jimbu a castigat finala disputata cu Elenis Iancu, cu scorul de 11‐9.

Dueluri serioase am vazut si la baieti la nivelul Portocaliu, unde 10 pusti s‐au luptat pe teren pentru titlul de campion. Castigator a fost Alexandru Chitoiu, cu scorul de 10‐7, care a jucat finala cu Rares Palcau.

La nivelul Verde au fost pste 20 de pasionati de tenis. La fete am avut parte de o finala plina de nerv unde, dupa o pauza de circa o luna, Rebeca Ceasu a demonstrat incredere si hotarare in partida disputata cu Andreea Panca. Liviu Popirlan a aratat cat de mare este pasiunea pentru tenis si a castigat turneul cu scorul de 10‐3, dupa o finala frumoasa jucata impotriva lui Vlad Lazia.

Partidele nu au fost lipsite de incurajari entuziaste din partea audientei. Tribunele de la Tenis Club IDU au fost pline de spectatori. Cateva familii au venit cu intariri serioase, mai ales ca au fost frati care au concurat la niveluri diferite. Maria Alessia Jinga, de la nivelul Rosu, s‐a aflat la primul turneu si a fost prezenta alaturi de fratele sau, Andrei Jinga, un „veteran” de la Verde in Circuitul Tenis10. Roxana Ghiurea inscrisa tot la Rosu este sora Alexandrei Giurea de la nivelul Verde, aflata la cea de a 38‐a participare. Prezenti in teren au fost si fratii Tudor si Razvan Serbanescu.

Participantii la Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy au venit din multe zone ale tarii: Bucuresti si localitatile din jurul sau, Constanta si imprejurimi, Pitesti, Galati, Falticeni, Barlad, Drobeta‐Turnu Severin si Craiova.