Tenis: turneul de la Albena (Bulgaria) a trecut, urmeaza cel de la Chisinau (Moldova)

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Albena Open - International Tenis Partener a fost un eveniment care a deschis pofta de joc peste granite a jucatorilor sositi din 4 tari, participanti la acest turneu de senzatie al Tenis Partener. In paralel, a avut loc si turneul destinat jucatorilor cu varste intre 4 si 10 ani, respectiv Super10 Cup Albena, in care au evoluat copiii pasionati de tenis, acest eveniment fiind coordonat de Circuitul Tenis10.

Veniti din Romania, Bulgaria, Ucraina si Rusia, cei peste 100 de jucatori mari si mici s-au bucurat de trei zile de tenis, dar si de mult soare, plaja si mare la turneul desfasurat in statiunea Albena, de pe litoralul bulgaresc. Atmosfera estivala a domnit pe intreaga durata a evenimentului insa pasiunea pentru tenis a fost prezenta in permanenta si nu au lipsit meciurile tari, urmarite cu interes de toti participantii. Limbajul international al tenisului a fost usor adoptat de toti jucatorii, astfel ca la ordinea zilei au fost replici precum: „second serve”, „fifteen love” si, in special, „good luck” si „good luck to you, too!”.

La Albena Open - International Tenis Partener au fost total 8 campioni la nivelurile de joc 5, 6, 7 si 8, pentru unele fiind organizate meciuri de simplu si de dublu. Turneul Super10 Cup Albena a avut 7 mici campioni care au urcat pe podium si s-au bucurat de aplauzele parintilor si antrenorilor. Fiecare campion a primit trofeul turneului, diploma de competitie si cadouri atractive de la sponsori.

Cele doua turnee de peste granita au fost coordonate de Circuitele Tenis Partener si Tenis10, impreuna cu echipa Tennis Albena Courts.

Urmatorul eveniment international din calendarul de tenis pentru amatori va fi organizat atat pentru adulti si juniori, cat si pentru copii la Chisinau, la finalul lunii august. (foto: tenis10)