Triathlon Challenge Mamaia, premii de peste 10.000 de euro

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Clubul Sportiv Smartatletic va invita la Mamaia, pe 6-7 septembrie 2013, la cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est – Triathlon Challenge Mamaia. Concursul vine cu un concept reinventat, cu un plus semnificativ de spectacol si siguranta, de competitivitate si distractie, de briza si viteza, si nu in ultimul rand cu premii substantiale pentru cei mai buni participanti ai competitiei.

Triathlon Challenge este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.

 

Editie aniversara la standarde internationale

Dupa patru editii consecutive, Triathlon Challenge se afla anul acesta la cea de a V-a editie si isi propune sa dea un suflu nou sportului de masa. Va fi o editie aniversara, un concurs cu un concept fresh, la cele mai inalte standarde internationale.

Se trece bariera de 5 ani de Triathlon Challenge, iar provocarea este dusa la un nou nivel. Se va inota, pedala si alerga in cadrul unei competitii prietenoase, care le va da participantilor ocazia sa isi testeze limitele, spiritul sportiv si vointa.

Concursul este recomandat atat pentru primul triatlon  (prin componenta supersprint si de stafeta sprint), dar si pentru cei mai competitivi (proba sprint sau proba olimpica).

 

Probele sunt accesibile pentru oricine, indiferent de varsta si de pregatire:

Proba supersprint – 400m inot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare

Proba sprint & stafeta sprint - 750m inot + 18 km ciclism + 5 km alergare

Proba olimpica & stafeta olimpica – 1500m inot + 36 km ciclism + 10 km alergare

Pe distanta sprint si pe cea olimpica, se poate concura si in echipa, formand o stafeta. Programul complet al zilelor de 6 si 7 septembrie este disponibil pe site, in pagina dedicata: http://www.trichallenge.ro/info-eveniment/program/

Anul acesta, peste 700 de participanti vor lua startul Triathlon Challenge Mamaia, de la copii pana la varstnici, atleti de la federatii internationale, oameni din media, mari sportivi din tara, directori de multinationale si companii mari si mijlocii, dar si 4 echipe de bloggeri din toata tara.

Traseul este si el unul nou. Cel de alergare este separat de traseul probei de ciclism, pentru un plus de sigurata, confort si spectacol. Zona de tranzitie este mai spatioasa, zona de finish de asemenea, iar spectatorii si fanii vor avea un loc special amenajat, excelent pentru incurajari si fotografii.

 

Premii de peste 10.000 de euro

Cum anul acesta Triathlon Challenge  sarbatoreste o editie aniversara, premiile  sunt si ele pe masura. Valoarea totala a premiilor este de peste 10.000 euro, din care premii cash in valoare de 5.000 Euro, la care se adauga premii speciale si premii in produse, la categoriile de varsta.

Partenerii de nadejde ai acestei editii sunt Orange, Skoda, Hotel Vega, Castrol, AspaCardio, Coca-Cola, Anima, PowerBar, Felt si Tyr.

Triathlon Challenge Mamaia este un eveniment cu traditie, organizat de Smartatletic, si reprezinta ultima etapa din circuitul Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2013. Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului, www.trichallenge.ro. (comunicat Smartatletic)