Urbatlon, provocarea verii

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Pe 11 iunie se da startul unei super aventuri urbane, cu 9 probe sportive si distractive. Urbatlon (editia a 3-a) are loc la Bucuresti, cu start la Arena Nationala (aleea principala), pe un traseu lung de 5 kilometri. Distractie, adrenalina si miscare - acestea sunt „ingredientele” evenimentului sportiv organizat in capitala Romaniei si promovat de MPG (Media Production Group).

Probe la Urbatlon 2016:

- proba de slalom rapid Warm-up Check-in by eJobs;

- Labirintul by DPD;

- atelierele energizante Work & Fun by World Class Romania;

- Show must go on, Asaltul Arenei by MPG, Jump & Fun by Toortitzi, Blocaj in Trafic by Kiss FM, Piramida by Carrefour, Happy Moves by Coca-Cola.

Ambasadori ai Urbatlon sunt: Gabriela Szabo - multipla campioana olimpica si mondiala la atletism; Zsolt Gyongyossy - antrenor emerit; Razvan Juganaru - multiplu campion national la ciclocros, ciclism MTB si ciclism pe pista; Horatiu Dumitrescu - multiplu campion national si international la atletism (triplusalt) si manager personal training World Class Romania; Calin Novacescu - antrenor taekwondo si fitness; Stelian Larga si Sorin Chineata, alergatori de semimaratoan si maratoan.

„Va invitam sa va descoperiti propria persoana, limitele fizice si sa traiti sentimentul de invingator atunci cand veti trece linia de sosire. Dar, mai ales, sa descoperiti energia pozitiva uriasa emanata de participantii la un evenimente sportive necompetitiv, la care oricine poata sa ia parte. Va invitam sa traiti bucuria de a fi activi si sa va distrati, prin miscare, impreuna cu oameni cu spirit frumos” - am retinut de indemnul organizatorilor.