Anvelope sport de la Goodyear pentru noile modelele FIAT 500X

Detalii
Comentarii
Galerie foto

GoodyearDunlop anunta ca FIAT a ales doua din anvelopele sale pentru noul FIAT 500X –anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance si respectiv anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2— ce vin in prelungirea stilului asumat al modelului italian, oferind performanta si materiale de calitate. 

Noul FIAT 500X, care a fost dezvelit la Salonul Auto de la Paris, este un crossover compact care completeaza populara familie a modelelor FIAT. Modelul FIAT 500X este acum disponibil consumatorilor in doua versiuni — una conceputa a fi foarte la moda, ca o masina urbana pentru cei cu o perspectiva metropolitana, si una mai robusta ce ofera mai multa sportivitate celor care cauta aventura. Posesorii noului model pot alege intre 12 culori diferite si 8 designuri diferite pentru a-si personaliza masina.

Pentru a completa gama functionalitatilor sale, noul model 500X de la FIAT va fi echipat cu anvelopele Goodyear EfficientGrip Performance (dimensiunea: 215/55RI794V) pentru masina urbana si cu anvelopeleEagle F1 Asymmetric 2 (dimensiunea: 225/45R18 91Y) pentru versiunea mai robusta si mai sportiva, fiecare dintre ele oferind importante beneficii conducatorilor auto.

Anvelopele Goodyear se potrivesc centrarii deosebite a masinii pe siguranta si eficienta. Anvelopa EfficientGrip Performance ofera un rating A la aderenta pe carosabil umed si furnizeaza distante de franare optime si un consum de carburant scazut, iar anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 ofera distante de franare scurte atat pe carosabil umed cat si uscat si o superba eficienta a consumului de carburant.

Aceste caracteristici sunt echilibrate de o masina care poate fi setata printr-o caracteristica de tip Drive Mood Selector ce ofera trei moduri de setare pentru motor, frane, directie si transmisie, pentru a oferi un nivel ultim de confort, de consum si de emisii de CO2 pentru toate scenariile posibile, precum si modulul DriveTM, ce ajuta la reducerea emisiilor si a costurilor la carburant cu pana la 16 procente. (comunicat InkComm Pr)