Anvelopele Dunlop echipeaza, in continuare, motocicletele din Moto2 si Moto3

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Dorna Sports este incantata sa anunte ca Dunlop a semnat un nou acord de continuare a parteneriatului ca furnizor unic de anvelope pentru campionatele mondiale de Moto2™ si Moto3™ inca din primele zile ale anului curent.

Potrivit acestui nou acord, pe langa faptul ca toti pilotii de la cele doua categorii, intermediara si usoara, ale Campionatului Mondial de MotoGP ™ vor alerga pe motociclete echipate cu anvelope Dunlop, toate motocicletele sportivilor vor purta logo-ul companiei, iar pilotii ce vor urca pe podium la fiecare Grand Prix vor purta sapca cu lauri Dunlop. Acordul prevede si amplasarea de bannere si mash-uri publicitare la evenimentele internationale din Campionatul Mondial de MotoGP™.

Sanjay Khanna, Managing Director, departamentul Dunlop Motorcycle and Motorsport Europe al companiei a afirmat: „Campionatele Mondiale Moto2™ si Moto3™ sunt recunoscute de catre fani ca doua campionate de motociclism viteza extrem de incitante. Intensitatea curselor face spectacolul atractiv. Suntem deja nerabdatori sa crestem valoarea investitiei noastre in promovarea acestor clase in anii ce vor urma, intr-o maniera ce ne va ajuta sa ne concentram pe incurajarea talentului si calitatii competitiei.”

Dunlop a fost numit furnizor unic de anvelope la lansarea ambelor clase in 2010 si respectiv in 2012. Aceasta a venit ca urmare a unei perioade in care motocicletele echipate cu anvelope Dunlop au dominat categoriile 250cc si 125cc care au precedat cele doua clase ale Campionatului Mondial. (comunicat si foto: InkcommPr)