Bucharest Wheels Arena 2014, peste 35.000 de vizitatori

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Pentru al treilea an consecutiv, intre 13 si 15 iunie 2014, in Centrul Expozitional Romexpo s-a desfasurat cel mai mare festival auto-moto si sporturi extreme din Romania – Bucharest Wheels Arena – BWA.

„De la an la an incercam sa aducem publicului un spectacol inedit si sa promovam sporturile extreme din Romania, sportivi talentati, campioni nationali, industria auto–moto dar si comunitatea de tuning. Numarul mare de vizitatori si cresterea acestuia de la editie la editie ne confirma ca in acest concept unic de eveniment merita investit. Multumim partenerilor si tuturor celor care au ajutat la realizarea si promovarea BWA 2014”, a declarat Corneliu Ladin, producatorul evenimentului.

Demonstratii de exceptie pe una sau mai multe roti

Invitati speciali, vedete si sportivi, dar si cele mai bune cluburi auto-moto din Romania au intretinut publicul, pe perioada celor trei zile de festival, cu demonstratii pe una sau mai multe roti. Stunter 13, campion mondial la Stunt Bike, a adus publicul in extaz cu cascadoriile sale pe doua roti.

Manu Mihalache si Vali Porcisteanu, intr-o formula care se perfectioneaza de la an la an si de la prima editie BWA, au demonstrat publicului ce pot face cu masinile cu care participa in Campionatul National de Raliuri, dar si ce se poate improviza pe moment, in colaborare cu Stunter 13 sau campionii de la drift.

Competitii auto off road si moto enduro

Competitiile de off road 4x4 si enduro, organizate special pentru BWA 2014, au tinut publicul in suspans timp de 2 zile cand s-au desfasurat calificarile si finalele. Vremea capricioasa si ploaia nu au facut decat sa condimenteze intrecerea dintre cei care au mers in finale.

Drift si karting pe ploaie

Marius KNS, Razvan Tica (Doi), Valentin Olteanu, Iustin Miu, Razvan Stan, Sorin Ene, Jumy si Alex Gorgan (Kellu) au incins pana la epuizare cauciucurile si au demonstrat ca se poate face drift chiar si in conditii de ploaie. De aceeasi indemanare au dat dovada si pilotii de karting de la JMS Performance, indiferent de varsta lor, de 7 sau 14 ani.

Concursuri de BMX si skate

Si pentru ca Bucharest Wheels Arena sustine si promoveaza tot ce tine si se sustine pe roti, de la cea de a treia editie nu au lipsit nici demonstratiile de BMX si skate rganizate sub forma unor concursuri sustinute de unul dintre partenerii evenimentului - Monster Energy.

Intreceri de car audio si tuning

Dintre cele peste 250 de masini expuse si inscrise la BWA 2014, castigatorii concursurilor de Car Audio si Tuning au fost alesi si premiati de un juriu format doar din arbitri internationali.

In mai 2015, organizatorii Arena Events si Romexpo vor reveni cu cea de a IV-a editie a Bucharest Wheels Arena.

Mai multe informatii, materiale video si fotografii sunt disponibile pe bucharestwheelsarena.ro, facebook.com/BWheels Arena si youtube.com/BWArena. (comunicat PR Atelier, foto: facebook.com/BWheels Arena)