Cea mai mare ora de sport in Bucuresti, Brasov si Mamaia

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Dolce Sport ii invita pe iubitorii de miscare la cea de-a patra editie a evenimentului de masa „Cea mai mare ora de sport” si la un cros caritabil la Brasov pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer. Evenimentul este parte a campaniei pro-sanatate „Miscarea face bine”.

Evenimentul, organizat de Dolce Sport impreuna cu SmartAtletic si GetFit, se va desfasura pe durata a trei zile, prima fiind programata sambata, 14 iunie 2014, in Bucuresti, Parcul „Lumea Copiilor”, intre orele 10:00-21:00. Evenimentul capata amploare la nivel national, astfel ca pe 19 iulie va avea loc si la Brasov, in Piata Sfatului. A treia zi a evenimentului este rezervata pentru sambata, 9 august, la Mamaia, in Piateta Perla. 

Cros caritabil la Brasov

Editia de la Brasov a „Celei mai mari ore de sport” va include si un cros caritabil, la care sunt invitati iubitorii de miscare care doresc sa sustina familiile cu copii diagnosticati cu cancer sa procure medicamentele necesare. Fondurile obtinute din taxa de inscriere, de 30, respectiv 50 de lei, în functie de dificultatea traseului, vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundatiei Romtelecom pentru romani.

„La fiecare noua editie a Celei mai mari ore de sport aducem discipline noi si instructori internationali, iar interesul publicului creste proportional. Dincolo de mesajul ca ne incurajam publicul sa duca o viata echilibrata, alocand timp si pentru sport, anul acesta am decis sa luptam si pentru cauza copiilor suferinzi de boli grave. Este la fel de importanta pentru o societate sanatoasa, iar Fundatia Romtelecom pentru romani o sustine de mai multi ani,” a declarat Vlad Enachescu, director general Dolce Sport si sustinator al campaniei „Miscarea face bine”.

Campanie pentru sanatate prin sport si dieta corecta

La „Cea mai mare ora de sport” din Bucuresti vor avea loc demonstratii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS, Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs, KickBox, Freestyler. Vor fi amenjate si zone pentru boot camp, TRX, cycling, Nordic Walking, fotbal, dar si una pentru carturi cu pedale. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiti, nationali si internationali (vezi program), alaturi de care participantii pot invata miscari de baza sau pot efectua exercitii intense.

 „A face miscare in mod regulat ar trebui sa devina o obisnuinta pentru fiecare dintre noi. Miscarea ne ajuta sa eliminam stresul acumulat pe parcursul unei zile tensionate si are darul de a ne mentine in forma. Bineinteles, toate acestea ajuta daca in ecuatie intra si o dieta echilibrata si sanatoasa. Sportul este o necesitate sociala”, spune Vlad Stoica, presedinte SmartAtletic.

„Pentru promovarea miscarii si a sanatatii in randul oamenilor, aceasta serie de evenimente reprezinta punctul maxim de atractie, atat prin varietatea antrenorilor si a claselor, cat si prin faptul ca accesul este gratuit; ba mai mult, oferim premii si alte beneficii participantilor”, a adaugat Cristi Margarit, consultant in nutritie si fitness, GetFit.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicata campaniei. „Miscarea face bine” este o campanie pro-sanatate prin sport si dieta corecta, demarata de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, in anul 2011. (comunicat si galerie foto: Claudia Sofron/ SmartAtletic)

Detalii despre evenimentul de la Bucuresti gasiti si in articolul Fitness, Bucuresti: Miscarea Face Bine 2014, cea mai mare ora de sport