Cei mai buni dansatori din Romania fac spectacol la Sala Polivalenta din Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cei mai buni dansatori sportivi din Romania se intalnesc in zilele de 4-6 martie in Sala Polivalenta din Bucuresti la primul mare examen intern din anul 2016, Dance All Stars Campionatul National pe Sectiuni, in organizarea Clubului de Dans Sportiv Contesina Bucuresti, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului.

Intre sesiunile de concurs, pe langa galele sportivilor, spectatorii prezenti la acest eveniment se vor bucura si de concerte live sustinute de Andreea Balan si Corina, doua dintre vedetele din Romania mari iubitoare de dans sportiv.

Lansare de carte la Sala Polivalenta

In cadrul acestui spectacol, cei prezenti vor putea achizitiona volumul „Un dans, o clipa, un vis si alte povestiri”, semnat de Dan Viorel Nastase, lucrare ce va fi lansata sambata, 5 martie, la ora 11, chiar la Sala Polivalenta.

La editia 2016 a Campionatului National pe Sectiuni sunt si doua noutati din ringul de dans: este pentru prima data cand se organizeaza sectiunea Seniori 2 Standard si sectiunea Profesionisti Latino categoria de varsta 19-34 de ani, ceea ce va duce la cresterea nivelului valoric al manifestarii.