Ciclism montan: Comana Bike Fest 2014, noutati

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Mijlocul lui mai 2014 aduce in Parcul Natural Comana un festival al sportului pe doua roti. Sambata, 17 mai 2014, va avea loc Comana Bike Fest – concursul clasic, individual, iar a doua zi, 18 mai 2014, se va desfasura Cupa TeamXpert – Corporate Mountainbike Race, care va consta in o stafeta pentru echipe de 3 persoane.

Vor fi 2 zile de competitie pline de distractie si spectacol!

Pe ce ne bazam? Cea de a 8-a editie a concursului de la Comana aduce 10 noutati si tot atatea motive de bucurie si voie buna:

1. Traseul a fost modificat, punand in valoare inca o zona frumoasa din Parcul Natural. Sunt 3 trasee, traseul Teamexpert (43 km),  traseul Bujorilor (22 km) si traseul Copiilor (11 km).

2. Kitul de start va fi consistent multumita sponsorului Skil, ce ofera un tricou primilor 200 inscrisi, iar toti copiii participanti vor primi o jucarie de plus Fulga. In plus castigatorii vor primi medalii, cupe, diplome si diverse premii de la partenerii concursului. Se vor premia nu mai putin de 26 categorii.

3. Un Pachet VIP care contine, in plus fata de kitul de start clasic, tricou profi, medalie, diploma de participare si numar de concurs personalizat.

4. Grija deosebita pentru copii, care vor avea start separat si vor evolua dupa incheierea concursului de adulti. Parintii vor putea astfel sa concureze, apoi sa ii insoteasca pe copii.

5. Jocuri si demonstratii pentru copii si adulti, care vor avea loc dupa terminarea cursei.

6. 2 zile de intreceri: Dupa cum spuneam, sambata va avea loc concursul clasic (individual), iar duminica concursul corporate (pe echipe).

7. Participare gratuita pentru copiii din familii cu probleme materiale prin programul „Zambet pentru toti copiii”.

8. Garantie 100%: Cei nemultumiti vor primi taxa inapoi 100%.

9. Suporterii concurentilor si toti participantii vor fi energizati de muzica lui DJ Azteca la editia din primavara, DJ rezident la clubul Kudos Mamaia din sezonul estival 2014.

10. Nu in ultimul rand, locul este minunat iar competitia de la Comana este „cel mai frumos concurs de amatori din Romania”

Taxa de participare este 50 de lei la individual si 250 de lei pe echipa. Pentru pachetul VIP taxa este 85 de lei. Pentru inscrieri si detalii accesati www.mtb.teamexpert.ro sau www.facebook.com/teamxpertbikefest.

Despre TeamXpert

TeamXpert este o companie cu experienta de  peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului Cupa Malinului, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat primul concurs de mountainbike - “On Top of the World” Bike Fest, cel mai greu concurs de mountain bike uphill din Romania, cu sosire la Vf. Omu (2507m). (comunicat: Radu Savin/ TeamXpert)

Cititi si: Ciclism MTB: Comana Bike Fest 2014