Clinica de dresaj ecvestru in Romania

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Clubul de echitatie Equestria organizeaza in perioada 10-11 mai, prima Clinica de Dresaj din Romania, dupa o perioada de 8 ani de pauza in aceasta disciplina ecvestra. Antrenamentele clinicii sunt sustinute de multiplul campion olandez de dresaj Eddy de Wolff van Westerrode si cuprind sedinte de pregatire personalizate cu cei 15 cai inscrisi, acestea fiind defasurate timp de 2 zile, in manejul acoperit de la Baza Hipica Equestria.

15 cai acceptati la antrenamente

Numarul mare de solicitari a determinat inscrierea a 15 cai din Romania si Ungaria la Clinica de Dresaj de anul acesta, in ciuda faptului ca limita pentru astfel de sesiuni de antrenament este de 12 cai participanti. Clubul Equestria participa la sesiunea de dresaj cu caii San Landino, al carui bunic a fost campion olimpic la dresaj, Stormy Weather, Con Palermo si Elmo. Acestia vor fi incalecati de doua reprezentante ale clubului, Maria Ardelea Bogoescu si Ozana Moraru, care isi vor arata indemanarea si eleganta in calarit.

Dresaj profesionist, individual si comparativ

In cadrul Clinicii de Dresaj, caii si calaretii inscrisi executa miscari de dresaj, sub observatia si indrumarea antrenorului olandez. Astfel, acestia au ocazia sa exerseze si sa-si perfectioneze tehnicile cu sprijinul unui profesionist. In plus, fiecare calaret asista la evolutia celorlalte cupluri si are ocazia sa asculte si sa invete din sfaturile oferite de antrenor.

Intrare libera

Programul se desfasoara marti (10 mai) si miercuri (11 mai), in intervalul orar 9-18. Intrarea este libera, astfel ca iubitorii de echitatie pot urmari antrenamentele si demonstratiile in manejul acoperit al clubului Equestria.