Clubul de Inot Masters Timisoara, 15 locuri pe podium la Campionatul Serbiei

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In cadrul editiei de vara a Campionatului National de Inot Masters din Serbia, inotatorii din Timisoara au obtinut impreuna 11 titluri de campion national.

Evenimentul a avut loc duminica, 15 iunie 2014, in bazinul descoperit (50 m/ 8 culoare) din Subotica. Au participat 134 de inotatori masters din trei tari: Romania, Serbia si Ungaria, inscrisi individual sau afiliati celor 21 de cluburi reprezentate, printre ei numarandu-se atat glorii ale inotului, cat si persoane care nu au practicat anterior inot de performanta.

Clubul de Inot Masters Timisoara a fost reprezentat de Mihai Lisetchi (grupa de varsta 50+), Nori Tarta (50+) si Adina Radulescu (30+). In total, clubul  a ocupat 15 locuri pe podium (dintre care 11 titluri de campion national al Serbiei), dupa cum urmeaza:

11 locuri intai: Lisetchi – 6, Tarta – 3, Radulescu – 2

4 locuri doi: Lisetchi – 3, Radulescu – 1

Cele mai bune trei rezultate la fiecare proba (facandu-se abstractie de varsta) au fost rasplatite, in mod separat, cu cate o medalie. Atat Nori Tarta, cat si Adina Radulescu, au obtinut cate o medalie de bronz.

Rezultatele complete ale concursului sunt disponibile pe www.openwaterswim-serbia.org.rs. (comunicat si galerie foto: Mihai Lisetchi/ Masters Timisoara)