CN Karate Kyokushin, Targu Mures: Budo Gym, in lupta pentru medalii

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Pe 22 martie 2014, sase sportivi ai Clubului Budo Gym Bucuresti vor concura pentru primele pozitii in clasamentul Campionatului National de Karate Kyokushin de la Targu Mures. Pentru acest eveniment, Sensei Gruia Docan (3 dan kyokushin) a antrenat cativa dintre cei mai promitatori sportivi seniori ai clubului: Dana Stoian si Andra Silvas (Categoria Fete, -55kg), Adrian Precub (Categoria Baieti, -60kg), Sebastian Ciuban si Stefan Ilie (Categoria Baieti, -70), si Demetrius Tanase (Categoria Baieti, - 80kg).

Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Karate Kyokushin si va reuni sportivi ai cluburilor din intreaga tara.

„In ultimii ani, Budo Gym Club a devenit o prezenta nelipsita de la principalele competitii nationale si internationale de karate kyokushin, iar asta ne bucura in mod deosebit, intrucat rasplateste eforturile noastre depuse in cadrul antrenamentelor si demonstreaza faptul ca Budo Gym Club formeaza noi si noi viitori campioni. Asa ca, si de aceasta data, ne asteptam sa urcam pe podium si sa revenim acasa cu cat mai multe medalii. Sportivii nostri s-au antrenat indelung si merita, cu siguranta, sa mai adauge inca un trofeu in palmaresul impresionant pe care il au deja unii dintre ei.”, a declarat Sensei Gruia Docan.

Prezenta tot mai activa pe podiumurile competitiilor nationale si internationale, cat si rezultatele obtinute in ultimii ani de echipa Budo Gym Club, au atras atentia presei sportive romanesti care s-a dovedit un partener de nadejde in promovarea acestui sport in randul tinerilor din intreaga tara. Cea mai recenta vizita in timpul antrenamentelor Budo Gym Club a fost facuta de echipa Dolce Sport, care a realizat saptamana trecuta un material dedicat exclusiv clubului condus de Sensei Gruia Docan. Materialul video poate fi vizionat pe dolce-sport.ro. (comunicat si foto: Streetwise Communications)